SANTORINI

Santorini, het jongste vulkanische eiland in de oostelijke Middellandse Zee ,wacht op je!
Denk niet twee keer na! Ervaar de unieke romantiek en charme van deze parel van de Egeïsche Zee en geniet van de fantastische zonsondergang.

SERIFOS

Serifos straalt een kalme sfeer uit en spreekt direct tot uw zintuigen. Ondanks de droge en wilde natuur, wordt Serifos sierlijk omarmd door de diepblauwe kleuren van de Egeïsche Zee en heeft het een aantal prachtige stranden.

MILOS

De vulkanische activiteit van de oudheid heeft het eiland Milos een spannende verscheidenheid van prachtige natuur opgeleverd en biedt een breed scala aan ervaringen. Ontdek stranden met veelkleurige rotsen en zand.

KIMOLOS

Dit kleine en zeer mooie eiland ligt in het westelijke deel van de Cycladen. Kimolos heeft een vulkanische bodem en is rijk aan mineralen.
Kimolos staat bekend om zijn fantastische stranden, variërend van fijn zand tot kiezels.

MYKONOS

Ontdek een fascinerende wereld waarin glamour en eenvoud samenkomen. Of je nu op zoek bent naar vermaak of een bezoeker die de geschiedenis en traditie van het eiland wil ontdekken, Mykonos zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

KRETA

Hier kunt je de overblijfselen van de eerste beschavingen bewonderen, prachtige stranden verkennen, indrukwekkende berglandschappen, vruchtbare valleien en steile kloven ontdekken. Kreta is een paradijs vol met schoonheden en schatten …